Starity

Ezek a Marvel-projektek érkeznek a következő években

2023. június 14. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Marvel Cinematic Universe bővülése nem áll meg, rengeteg film és sorozat várható a következő években.

hirdetés
Ezek a Marvel-projektek érkeznek a következő években
Fotó: Marvel

A Marvel következő sorozata, a Secret Invasion premierje 2023. június 21-én várható a Disney+-on. Nick Fury tudomást szerez arról, hogy az alakváltó Skrullok egy csoportja titokban inváziót hajt végre a Földön. Fury a szövetségeseivel, mint Everett Ross, Maria Hill és a Skrull Talos, versenyt futnak az idővel, hogy meghiúsítsák a közelgő Skrull inváziót és megmentsék az emberiséget.

A Loki második évada elvileg 2023 nyarán debütált volna, azóta azonban hivatalosan bejelentették, hogy az új epizódok premierje október 6-án lesz. Visszatér Tom Hiddleston Loki szerepében, valamint Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Rafael Casal, Sophia Di Martino és Ke Huy Quan, valamint Jonathan Majors Kang, a Hódító szerepében.

A Marvels a Marvel Kapitány folytatásaként szolgál, a főszerepekben Brie Larson mint Marvel Kapitány, Teyonah Parris mint Monica Rambeau és Iman Vellani mint Ms. Marvel lesz látható. A filmet eredetileg 2023. július 28-ra tervezték, de a bemutatót 2023. november 10-re halasztották.

Érkezik az Echo, aminek az összes epizódját egyszerre mutatják be november 29-én, ami először fordul elő egy Marvel-sorozat esetében.

Az Ironheart sorozatot 2023 őszén mutatták volna be, de már tudható, hogy késik. Megjelenési dátum még nem derült ki.

A közelgő WandaVision spinoffot, az Agatha: Coven of Chaos-t, amelynek főszerepében Kathryn Hahn játssza Agathát, eredetileg 2023 telén mutatták volna be a Disney+-on, de elhalasztották. A megjelenési dátum még nem ismert.

A Daredevil: Born Again egy példátlanul hosszú, 18 epizódos évadot tartalmaz majd. A sorozat premierje 2024 tavaszán lesz a Disney+-on.

Az Amerika Kapitány negyedik részét a tervek szerint 2024. július 26-án mutatják be az amerikai mozik. A Thunderbolts amerikai premierje 2024. december 20-án várható. A Penge pedig 2025. február 14-én kerül bemutatásra.

via Just Jared Jr. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek