Starity

Nemi erőszak jelenetet forgattatott a The Idol rendezője The Weeknddel és Lily-Rose Deppel

2023. július 01. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A The Idol rendezője, Sam Levinson nevetve utasította The Weekndet és Lily-Rose Deppet, hogy forgassanak le egy "felkavaró" nemi erőszak jelenetet egy bennfentes szerint.

hirdetés
Nemi erőszak jelenetet forgattatott a The Idol rendezője The Weeknddel és Lily-Rose Deppel
Fotó: HBO / The Idol

Egy szemtanú elmondása szerint egy "nem konszenzuális jelenetet" forgattak az HBO drámasorozatának múlt vasárnapi epizódjához, de végül kivágták a végső verzióból. A Page Six úgy tudja, hogy a kétszínű klubtulajdonost, Tedrost alakító The Weeknd (Abel Tesfaye) és a befolyásolható, feltörekvő popsztárt, Jocelynt alakító Lily-Rose Depp épp egy szexjelenetet forgattak, amikor Sam Levinson rögtönzött utasításokat adott.

A forrás elmagyarázta, hogy a rendező "kifejezetten utasította" Tedros karakterét, hogy "fojtogassa" Jocelynt, és ejakuláljon "benne a beleegyezése nélkül". Hozzátette, hogy maga Tesfaye "nem szó szerint" ejakulált Depp-be.

[Levinson] a monitor mellett állt, nevetett, és olyanokat mondott Abel karakterének, mint például: »Az enyém vagy«

- meséli a bennfentes.

Bár Tesfaye és Depp is végigcsinálták a jelenetet, a forrás szerint a forgatáson résztvevők többsége "rendkívül felkavarónak" találta a jelenetet.

Egy másik forrás, aki megerősítette, hogy a jelenetet leforgatták, elmondta, hogy "eredetileg úgy állították volna be, hogy Jocelyn azt gondolja, hogy terhes lett, de végül kivágták a történet módosításai miatt, ami egy televíziós sorozatnál a kreatív folyamat normális része".

Az utóbbi bennfentes szerint Levinson „nem veszi félvállról a beleegyezés kérdését”, és hogy a műsor kreatív csapata „elkötelezett volt amellett, hogy biztonságos, együttműködő és kölcsönösen tiszteletben tartó munkakörnyezetet teremtsen a forgatáson, ami magában foglalta az intimitás koordinátort a különböző jelenetekhez”.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek