Starity

Ez lehetett a meglepő oka Sofía Vergara és Joe Manganiello szakításának

2023. július 19. 13:01   |   Szerző: Four

A két hírességről a napokban derült ki, hogy hét év házasság után válni készülnek.

hirdetés
Ez lehetett a meglepő oka Sofía Vergara és Joe Manganiello szakításának
Fotó: sofiavergara/Instagram

Sofía Vergara és Joe Manganiello a napokban jelentette be, hogy hét év után véget ért a házasságuk - a Page Six információi szerint pedig az is közrejátszhatott a szakításban, hogy Joe hosszú évek óta nem iszik alkoholt, a színésznővel ellentétben. 

Természetesen az is hatással volt a házasságukra, hogy Sofía nem tett fogadalmat a józansággal kapcsolatban. De Joe-t figyelmeztette ezzel kapcsolatban, amikor elkezdtek randizni, és később a házasságuk előtt is. 

- jelentette ki a Daily Mail bennfentese, aki szerint Joe nem várta, hogy Sofía miatta megváltoztatja a véleményét ezzel kapcsolatban. Viszont nem gondolt bele abba, hogy milyen hatással lesz a házasságukra Sofía alkoholhoz való hozzáállása.

Egy másik forrás szerint azonban Vergara "mindent megtett annak érdekében, hogy támogassa Joe józansági fogadalmát."

Manganiello korábban már mesélt arról, hogy a 2000-es évek eleje óta nem iszik alkoholt, mert menekülési eszköznek használta az italt. 

Az ivás volt az egyik módja annak, hogy ne kelljen foglalkozni önmagammal. És azt hiszem, a színészet is ezt a célt szolgálta, hogy ne kelljen szembenéznem önmagammal. Tehát a színpadon sem kellett önmagamnak lennem, és amikor lejöttem és bementem egy bárba, akkor sem. 

- mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek