Starity

Kylie Jenner kijelentette, már nem szokta olyan durván megszerkeszteni a fotóit

2023. július 20. 14:02   |   Szerző: Four

A reality-sztár a Photoshop és az erősen megszerkesztett fotók hatásáról beszélt.

hirdetés

Kylie Jenner meglepő beszélgetést hozott fel a The Kardashians legújabb epizódjában: a reality-sztár mai világ szépségsztenderdjéről (amelyre ők is nagy hatással vannak) diskurált testvéreivel, Kourtney és Khloe Kardashiannal. 

Kylie kijelentette, meglepi, hogy nagyon sok fiatal lány erősen szerkesztett fotókat posztol magáról. 

Úgy érzem, hogy óriási a befolyásunk, és mit teszünk ezzel a hatalommal? Látom interneten, hogy nagyon sok fiatal lány mennyire erősen szerkesztett fotókat posztol magáról. Nekem is volt egy ilyen korszakom, de úgy érzem, most már sokkal jobb életszakaszban vagyok. Viszont az emberek sokszor beléd plántálhatják az önbizalomhiányt. 

- jelentette ki Jenner, és hozzátette, normálisnak tartja, ha időnként önbizalomhiányos az ember, róla viszont sokan nem gondolnák, hogy régen nagyon magabiztos volt. 

A közösségi felületeket nagyon érdekesnek taálom. Azt hiszem, minden létező negatív dolgot hallottam már, amit rólam mondtak. Minél gyakrabban találkozik ezzel az ember, annál erősebb lesz és annál közönyösebben fogadja. 

- mondta. 

Kylie arra is kitért, hogy régen nagyon nem szerette például a füleit, mert a családban csúfolták miatta. Aztán amikor meglátta, hogy kislánya, Stormi is örökölte a fülformáját, teljesen megváltozott a véleménye.

Stormi örökölte a formájukat, és ennek kapcsán jöttem rá arra, hogy mennyire szeretem a füleimet. Mert én zavarban vagyok a saját füleim miatt, közben pedig azt gondolom, a lányom a létező legszebb.

- jelentette ki. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek