Starity

Új Pókember film jöhet Tobey Maguire-rel?

2023. július 27. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A Pókember 3 sztárja, Thomas Haden Church azt mondta, hogy hallott pletykákat egy új Tobey Maguire-felé Pókember folytatásról.

hirdetés

Thomas Haden Church elárult néhány információt a Pókember lehetséges jövőbeli folytatásáról a 2002-es film eredeti sztárjával, Tobey Maguire-rel. A Homokembert játszó színész szívesen visszatérne még egy cameora. 

Amikor a ComicBook.com megkérdezte, hogy a három élőszereplős Pókember közül melyikkel szeretné, ha karaktere megküzdene a jövőben, Maguire-t említette. 

Vissza Tobeyhoz, Tobeyval, mert én ezzel kezdtem

– mondta a ComicBook.comnak.

Ilyeneket mindig találgatnak, de hallottam olyan pletykákat, hogy Sam Raimi [a rendező] még egyet akar csinálni Tobeyval. Ha ez megtörténne, valószínűleg kampányolnék, hogy legalább egy cameot kapjak

– tette hozzá.

Tobey Maguire nemrég a Marvel.comnak adott interjújában bevallotta, hogy szeretne visszatérni a híres szerephez. 

Imádom ezeket a filmeket, és szeretem az összes különféle sorozatot. Ha ezek a srácok felhívnának és azt mondanák: »Eljönnél ma este lógni és hülyülni?« vagy »Megjelennél, hogy megcsináld ezt a filmet, vagy elolvasnál egy jelenetet, vagy csinálnál vamilyen pókemberes dolgot?« igennel felelnék! Mert miért ne akarnám újra?

via Hollywood Life

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek