Starity

Reese Witherspoon hivatalosan is egyedülálló - véget ért a válás

2023. augusztus 03. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Reese Witherspoon válása rendeződött az exével, Jim Toth-tal, a színésznő pedig beleegyezett a közös felügyeleti jogba is.

hirdetés
Reese Witherspoon hivatalosan is egyedülálló - véget ért a válás
Fotó: hu.depositphotos.com

Reese Witherspoon és Jim Toth kapcsolata hivatalosan is véget ért. A színésznő még márciusban jelentette be, hogy elválnak. 

Az ügyiratok szerint Witherspoon és Toth a válásról szóló jogerős határozatot augusztus 2-án nyújtották be a nashville-i bíróságon. A páros megállapodott egy gyermekfelügyeleti jogban is, ami a tízéves fiúkat, Tennessee-t érinti.

Witherspoon tavasszal adta be a válókeresetet „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva. A színésznőt barátok támogatják a nehéz időszakban, Nicole Kidman, Ryan Phillippe és Jennifer Aniston mind a segítségére vannak a válásban.

A források szerint Witherspoon sűrű munkabeosztása is közrejátszott a kapcsolat végében. Míg ő szorgalmas és határozott, Toth inkább lazább és könnyedebb természet. A válás után a színésznő számára most a gyermeke, Tennessee a legfontosabb. A kiegyensúlyozott szülői kapcsolat érdekében minden tőle telhetőt megtesz, és továbbra is együttműködve nevelik a fiukat.

A válás beadását követően egy forrás a People-nek azt mondta:

Reese nyilvánvalóan csalódott és feldúlt. Soha nem gondolta volna, hogy még egy válás lesz belőle. Szeretik Tennessee-t, és erre koncentrálnak. Továbbra is békésen folytatják a közös szülői munkát.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek