Starity

Lizzo táncosainak vezetője sem úszta meg - őt is megvádolták

2023. augusztus 03. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Lizzot három táncosa zaklatással és toxikus munkakörnyezet teremtésével, táncosainak vezetőjét pedig a kereszténység túlzottan erőszakos térítésével vádolja.

hirdetés

Lizzo táncosainak kapitánya, Shirlene Quigley, közzétett egy videót, amiben reagál az énekesnőt és a saját magát ért vádakra.

Lizzo egykori táncosai, Arianna Davis, Crystal Williams és Noelle Rodriguez perelték be mindkettejüket, az énekesnőt szexuális zaklatással és kényszerítéssel vádolják, még Quigley-t, túlzottan erőszakos hittérítéssel. Szerintük "minden alkalmat megragadott, hogy vallásos tanításokat adjon át", "bármilyen jelenlévőnek, függetlenül a tiltakozásától".

Quigley nem erősítette meg és nem is tagadta az állításokat, hanem arról beszélt, hogy Isten mindenkit szeret: 

Csak gyorsan szerettem volna ezt felvenni, és elmondani, hogy Isten annyira jó. Isten nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon szeret téged, függetlenül attól, hogy milyen nehézségeken mész keresztül.

Az énekesnő egy korábbi reality műsorban dolgozott együtt Quigley-vel. Más munkatársaik, Courtney Hollinquest táncos és Sophia Nahli Allison filmes, is hasonlóan negatív tapasztalatokról számoltak be. 

Via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek