Starity

Lizzo hosszú posztban reagált az őt érintő vádakra

2023. augusztus 03. 18:06   |   Szerző: Four

Az énekesnő több beosztottja szerint Lizzo szexuális zaklatást és testszégyenítést követett el.

hirdetés
Lizzo hosszú posztban reagált az őt érintő vádakra
Fotó: lizzobeeating/Instagram

Korábban írtunk róla, hogy Lizzót több beosztottja is szexuális zaklatással, toxikus munkakörülmények teremtésével és testszégyenítéssel vádolta - az énekesnő azonban határozottan cáfolta ezeket, és Instagramon hosszan kifejtette, mit gondol.

Az utóbbi pár nap gyomorszorítóan nehéz volt és elképesztően kiábrándító. Megkérdőjeleződött a munkamorálom, az erkölcsöm és a tisztelettudásom. Kritika érte a karakteremet. Általában nem reagálok hamis vádakra, de ezek olyan hihetetlenek, mint ahogy hangzanak, és túlságosan felháborítóak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjam őket. 

Lizzo szerint ezek a "szenzációhajhász vádak" olyan volt beosztottaktól erednek, akik "korábban már nyilvánosan bevallották", hogy a turné során tanusított viselkedésük "illetlen volt és szakmailag megkérdőjelezhető". 

Az énekesnő hozzátette, hogy a szenvedély kemény munkával és magas elvárásokkal jár, illetve, hogy nehéz döntéseket kellett hoznia.

Soha nem volt célom, hogy másokat kellemetlen helyzetbe hozzak, vagy hogy ne tekintsem őket a csapat értékes tagjának.

- írta. A híresség emellett kijelentette, "nem akar áldozatként feltűnni", de "nem is főgonosz", mint ahogy őt sokan beállítják. 

Nagyon nyíltan kezelem a szexualitásomat és vállalom önmagam, de nem fogadom el és nem hagyom, hogy mások kihasználják ezt a nyíltságot, és olyannak állítsanak be, aki nem vagyok. Semmit nem veszek olyan komolyan, mint azt, hogy nőként mennyi tiszteletet érdemlünk ebben a világban. 

- írta, és hozzátette, "soha nem kritizálna vagy rúgna ki egy alkalmazottat a testsúlya miatt".

Megbántottak, de nem hagyom, hogy az idáig elvégzett munkámat mindez beárnyékolja. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki felkeresett és támogatott ezekben a nehéz időkben.

- zárta le. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek