Starity

Shakira után egy újabb frissen szingli hírességre pályázik Tom Cruise

2023. augusztus 07. 21:09   |   Szerző: Four

A színész ezúttal ismét egy olyan hírességre pályázik, akinek nemrég ért véget hosszú kapcsolata.

hirdetés

Tom Cruise Shakira után újra kivetné a hálóját Sofía Vergarára. A frissen szingli színésznővel korábban, a kétezres évek elején randizott, de nagyon rövid volt a románc és kicsivel később Cruise összejött Katie Holmesszal. 

Már van közös történelmük, még akkor is, ha inkább rövid románc volt mint egy kiforrott kapcsolat. Különleges volt az együtt töltött idő, Hollywood Hillsben partiztak, jól érezték magukat. Sofía akkoriban nem igazán mutatta jelét, hogy hosszú távra tervezne, így aztán teljesen baráti módon ért véget a kapcsolatuk és most is jóban vannak.

- mesélte a Heat magazin forrása.

2005-ben az InStyle hozta le a hírt, mely szerint Cruise-t Will Smith hozta össze Sofíával: még közös kép is készült róluk.

Sofíát elbűvölte Tom ragyogó mosolya és a telefonhívások özöne, amelyet a színész hozzá intézett. A csokoládék, a virágok az első randi után.

-  mesélte Andrew Morton életrajzíró. Morton szerint azonban a szakításban annak is szerepe volt, hogy Vergara elkötelezett katolikus Cruise pedig a szcientológiában hisz.

Cruise tehát 2005-ben másik színésznővel jött össze: áprilisban Katie Holmes párja lett és a következő évben feleségül vette illetve született egy kislányuk, Suri. 2012-ben váltak el, és a színész sokak szerint máig nem tartja a kapcsolatot a lányával vallási okok miatt.

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek