Starity

Megjelentek a karakterposzterek az American Horror Story új évadához - így fog kinézni Kim Kardashian és Cara Delevingne

2023. augusztus 16. 21:09   |   Szerző: SzilviD

A Ryan Murphy és Brad Falchuk által közösen készített sorozat visszatér a tizenkettedik évaddal, aminek a címe American Horror Story: Delicate-t lesz.

hirdetés

Kiadták az első karakterposztereket az American Horror Story következő évadához. Az elsőn Emma Robets látható egy hatalmas pókkal a hasán. A másodikon Kim Kardashian szintén egy pókkal. A reality-sztár feltűnő sminkben, fehér, derékig érő hajjal látható. 

Önálló karakterposztert kapott Cara Delevingne is. Vérvörös felsőbe öltözve egy hosszú tűt tart a kezében, amiben a Roberts és Kardashian plakátjain megjelenő pók kisebb változata van.

A 12. évad Danielle Valentine Delicate Condition (Kényes állapot) című regényének adaptációjaként egy Anna Alcott nevű színésznő körül fog forogni. Anna úgy érzi, hogy hiányzik valami a sikeres, ám beteljesületlen életéből, ezért próbál gyermeket vállalni. A sztár, akinek paranoiája támad, hogy valaki megpróbálja megakadályozni, hogy anya legyen, a mesterséges megtermékenyítéshez folyamodik, de elvetél. A dolgok azonban még nyugtalanítóbbá válnak a számára, miután elkezdi azt hinni, hogy még mindig növekszik benne valami.

A sorozatban visszatérnek a korábbi évadok kedvencei, köztük Zachary Quinto, Billie Lourd, és Denis O’Hare. A premier 2023. szeptember 20-án várható.

via Collider

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek