Starity

Mostani táncosai kiállnak Lizzo mellett a szexuális zaklatás ügyében

2023. augusztus 18. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Lizzót három korábbi táncosa perli szexuális zaklatás miatt. Mostani táncosai azonban kiálltak mellette.

hirdetés

Lizzót a támogatásukról biztosították a Big Grrrls táncos csapat tagjai Instagramon, miközben három korábbi táncosa szexuális zaklatással, testszégyenítéssel és toxikus légkör teremtésével vádolja. Csütörtökön tettek közzé egy üzenetet, amiben az énekesnőt úttörő művészként emlegetik, a táncosok pedig köszönik neki a lehetőséget, hogy együtt léphettek fel vele a turnén. A poszt egy videót is tartalmaz, amely a The Special turné csúcspontjait és emlékezetes pillanatait tartalmazza. 

Életünk legjobb időszakát éltük át a The Special turnén. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy ilyen csodálatos tehetségekkel osztozhattunk a színpadon. Ez a turnéélmény több volt, mint különleges

- írják. 

KÖSZÖNJÜK Lizzónak, hogy szétzúzta a korlátokat és berúgta az utat a Big Grrrl & Big Boiii táncosok számára, hogy azt csináljuk, amit szeretünk! Létrehoztál egy olyan platformot, ahol párhuzamba állíthattuk a szenvedélyünket egy céllal! Nemcsak nekünk, hanem a nőknek és minden embernek, aki áttöri a korlátokat. Utaztunk és felfedeztük a világ új horizontjait. Annyi előnye van annak, hogy a társadalom és a szórakoztató- és szépségipar által okozott nehézségeket legyőzzük... Nagyon hálásak vagyunk, hogy a Szépség normái és létezése EBBEN a Csapatban túlmutat a felszínen!

 A posztot the Big Grrls & Big Boiis néven írták alá, így nem tudni pontosan, hogy minden táncos hozzájárult-e a megjelenéséhez. 

via ET Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek