Starity

Charlize Theron soha többé nem fog meghízni egy filmszerep kedvéért

2023. augusztus 23. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznő több szerep kedvéért is meghízott, de soha több nem fog ilyet bevállalni.

hirdetés

Charlize Theron híres magas, szálkás alkatáról, ám a színésznő saját bevallása szerint volt idő, amikor azt gondolta, soha nem fogja visszanyerni megszokott formáját. 

Theron a karrierje során több film kedvéért is meghízott, ám a legutóbbit követően eldöntötte, hogy többé nem hozza meg ezt az áldozatot.

Soha, soha többé nem fogok olyan filmet vállalni, ahol azt kell mondjam: "Igen, felszedek plusz húsz kilót." Sosem fogom elvállalni, mert már nem tudom leadni. Amikor 27 éves voltam, leforgattam A rémet és pillanatok alatt lefogytam a plusz 15 kiló súlyfelesleget. Elhagytam három étkezést és már vissza is tértem a normális súlyomhoz. 

Theron számára szakmai elismerést is hozott a produkció, 2003-ban ugyanis megkapta a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat az alakításáért. 

A 2018-as Tully című film esetében azonban hiába küzdött, már egyáltalán nem ment olyan könnyen a fölös kilók leadása.

Aztán 43 évesen leforgattam aTullyt, és emlékszem, már egy éve próbálkoztam a fogyással, amikor felhívtam az orvosom, és bepánikoltam: "Azt hiszem haldoklom, mert nem tudok lefogyni". Erre ő azt mondta: "Negyven fölött vagy, nyugodj meg. Az anyagcseréd már egyáltalán nem olyan mint régen." Az ilyesmit senki sem szereti hallani. 

- mesélte az Allure-nek.

A fizikailag is megterhelő forgatás a mentális egészségére is rossz hatással volt: depressziós lett, amikor próbálta átélni a karaktere helyzetét.

Majdnem 25 kilót híztam a Tully kedvéért. Meg akartam tudni, hogyan érezhetett az a nő, és azt hiszem, így sikerült közelebb kerülnöm hozzá, és belelátnom a fejébe. De elég nagy meglepetés volt. A depresszió nagyon keményen rám talált. Életemben először rengeteg gyorskaját ettem és nagyon sok cukros üdítőt ittam. Nem voltam túl jó társaság a forgatás alatt. 

- emlékezett vissza. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek