Starity

Zendaya a Tom Hollandhoz fűződő szerelméről: "Nem bujkálhatok"

2023. augusztus 25. 14:02   |   Szerző: Four

A színésznő megbékélt azzal, hogy sok esetben lesifotók készülnek róluk.

hirdetés

Zendaya már elfogadta, hogy nem titkolhatja örökké szerelmét - ám ez nem jelenti azt, hogy ne próbálná védeni a magánéletét. A híresség a Pókember-filmek forgatása során jött össze Tom Hollanddal, akiről általában keveset beszél - most kifejtette miért:

Elfogadtam, hogy az életem bizonyos területei nyilvánosság előtt zajlanak. Nem tudom megoldani, hogy ne legyek az, aki vagyok és ne szeressem a szerelmemet. Ugyanakkor én irányítom, hogy mit osztok meg magamról. 

- mondta az Elle magazinnak, majd így folytatta:

Minden arról szól, hogy megóvjam a lelki békém, hogy megőrizzem azt, ami az enyém, és hogy ne rettegjek a létezéstől magától. Nem tudsz elbújni, az sem túl jó buli. Most jobban irányítom ezt, mint valaha.

A színésznő és szerelme pár éve egy interjúban bevallotta, hogy a kapcsolatuk legelején úgy érezték, megrabolják őket a magánéletüktől, ezért közösen eldöntötték, hogy a lehető legszűkszavúbban fognak nyilatkozni a szerelmükről. 

Ettől függetlenül le sem tagadhatnák, hogy mennyire odavannak egymásért: Tom nemrég elárulta, elképesztően szerencsésnek tartja magát, hogy Zendaya a kedvese. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek