Starity

10 éve még beszólogattak egymásnak, most Miley Cyrus Sinead O'Connornak ajánlotta egyik dalát

2023. augusztus 25. 20:08   |   Szerző: Four

A híresség Twitteren vitázott a néhai O'Connorral, ám most már máshogy cselekedne.

hirdetés

Sinead O'Connor és Miley Cyrus nem kötött örök barátságot utóbbi "Wrecking Ball" című dalának megjelenése után. A két énekesnő ugyanis összekülönbözött azon, hogy Cyrus akkor kijelentette, Sinead egyik száma inspirálta őt a Wrecking Ball klipjének megalkotásakor. 

O'Connor ezek után nyílt levélben közölte Mileyval, nem örül neki, hogy meztelenül mutogatja magát a klipben, mert így kiszolgáltatja magát a zeneipar férfijainak. Miley válaszul kifigurázta O'Connor összefüggéstelen tweetjeit, utóbbi pedig nagyon megsértődött ezen. 

Cyrus most a Hulu új különkiadásában mégis a néhai énekesnőnek ajánlotta egyik dalát, és bevallotta, akkor nem tudta, milyen súlyos mentális problémákkal küzd Sinead. 

Amikor a Wrecking Ballt írtam, számítottam rá, hogy ellentmondásos lesz és sokan kritizálni fognak, de azt nem gondoltam, hogy egy másik nő fordul ellenem, főleg egy olyan nő, aki hasonló cipőben járt mint én. 

- mondta, majd így folytatta:

Fogalmam sem volt róla, milyen törékeny volt a mentális egészsége. 20 éves voltam akkor, nem igazán volt pontos elképzelésem a mentális betegségekről. (...) Isten áldja Sinead O'Connort, és ezt komolyan gondolom. 

- jelentette ki, majd a híresség emlékére elénekelte "Wonder Woman" című dalát. (Cyrusnak ma jelent meg Used to be Young című száma, amely a húszes évei elejére, a köztudottan vad korszakára 

Az énekesnő júliusban, 56 éves korában hunyt el - temetésén számos ír zenész és politikus részt vett, illetve többszázan kísérté utolsó útjára. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek