Starity

Mindent elkövetnek, hogy titokban maradjon a románcuk: Timothée Chalamet-t és Kylie Jennert megint együtt fotózták

2023. augusztus 30. 19:07   |   Szerző: Four

A két hírességről rendszeresen azt híresztelik, hogy szakítottak, de az új fotók szerint ez nem így van.

hirdetés

Kylie Jenner és Timothée Chalamet kapcsolata továbbra is talány: a két hírességről időről-időre megérkezik a hír, mely szerint már rég szakítottak, Kylie azonban még szeretné azt a látszatot kelteni, hogy együtt vannak és ezért érkeznek folyton ellentmondásos információk róluk. 

Kylie mindenkinek azt mondja, hogy a kapcsolatukból egyszerűen kihunyt a szikra, és mindketten elfoglaltak, sokat utaznak. De a barátai szerint Kylie-t lapátra tették. 

- jelentette ki korábban egy bennfentes.

Ennek ellenére most megint együtt fotózták őket: a Page Six információi szerint hétvégén egyszerre, de külön autóban hagyták el a színész Beverly Hills-i villáját. 

Kylie állítülag egy Cadillac Escalade-del távozott, öt perccel előtte pedig Chalamet hajtott ki ugyanazon a kapun, és mindketten maszkot viselve, feketében próbálták titkolni a kilétüket. 

Jenner pár hónappal azután kezdett el randizni a színésszel, hogy szakított gyermekei apjával, Travis Scott-tal. Egyesek szerint Kylie öltözéke a legegyértelműbb utalás arra, hogy szerelmes Timothée-be. A korábban jellegzetesen feszülős, aprócska ruhadarabokat ugyanis mostanában felváltották a romantikus, franciás sikket idéző fodros darabok. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek