Starity

Britney Spears exe információkat adott át róla az apjának?

2023. augusztus 31. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Az a hír járja, hogy Sam Asghari Jamie Spearsnek dolgozott még együtt volt Britney Spearsszel. Információkat adott ki az énekesnőről.

hirdetés
Britney Spears exe információkat adott át róla az apjának?
Fotó: hu.depositphotos.com

A napokban az a hír kapott szárnyra, hogy Sam Asghari titokban információkat adott ki Britney Spearsről az apjának, Jamie Spearsnek hétéves kapcsolatuk alatt. Egy Asgharihoz közeli forrás azt mondta a RadarOnline.com-nak, hogy az a pletyka, miszerint a 29 éves színész "együtt dolgozik" Jamie-vel valamint, hogy információkat szivárogtat ki a popsztárról, hogy a gondnokság alatt tartsa, "nem igaz és nem lehet alátámasztani".

Asghari a hónap elején adta be a válókeresetet Britney Spears ellen, mindössze 14 hónapnyi házasság után. Azóta több vád is nyilvánosságra került a felektől. A legutóbbi arról szólt, hogy Britney exe és az apja összejátszanak.

Britney-nek oka van azt hinni, hogy Sam titokban együtt dolgozott az apjával, Jamie-vel már a kapcsolatuk korai szakasza óta

- mondta egy bennfentes a Daily Mailnek.

Sam olyan információkkal látta el Jamie-t, amelyek segítettek abban, hogy a lányt bezárva tartsa a gondnokság alá. Cserébe Sam hozzáférést kapott Britney-hez és a pénzéhez. Britney most úgy érzi, hogy Sam végig hazug volt.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek