Starity

Miley Cyrus Az utolsó dalra emlékezett: "Tagadhatatlan volt köztünk a kémia Liammel"

2023. szeptember 07. 14:02   |   Szerző: Four

A színésznő visszaemlékezett arra, hogyan zúgott bele Liam Hemsworth-be.

hirdetés

Újabb keserédes emléket idézett fel Miley Cyrus: a Used To Be Young című nosztalgikus hangulatú dala kapcsán az énekesnő számos élményt felidézett TikTokon, legutóbb például azt, hogy mennyire szeretett a volt férjével, Liam Hemsworth-szel közös malibui ottonukban lakni.

Most újabb, Liammel kapcsolatos élményről mesélt: Az utolsó dal című film forgatásáról - ekkor jött össze a színésszel. 

2008-ban kellett egy újabb filmet csinálnom a Disney-nek, de nem akartam, hogy Hannah Montana-film legyen. Szóval kész lett a forgatókönyv, eljött az ideje annak, hogy kiválasszuk, ki alakítsa Willt, a szerelmemet a történetben. Többezer jelentkezőből eljutottunk az utolsó háromig, és Liam köztük volt. 

- mondta, majd így folytatta:

Szerintem azért is lett ennyire különleges az a film, mert két fiatalt látunk, akik szerelembe esnek - és mindez a való életben is megtörtént, tagadhatatlan volt kettőnk között a kémia. Ez lett egy tízéves kapcsolat kezdete. 

Cyrus és Hemsworth 2009-től 2013-ig randizott, egy időre szakítottak, de 2016-ban újra összejöttek. 2018 decemberében összeházasodtak, de egy évvel később elváltak. 

Az énekesnő korábban elárulta, hogy rájött, már az a kapcsolatuk végét szimbolizálta, hogy leégett a malibui otthonuk. Akkoriban azonban nem akart tudomást venni erről, és ragaszkodott Liamhez.

Annyi mindent őriztem abban a házban, és minden eltűnt. Minden dal, amit írtam, abban a házban készüt. Minden fotó, amit a szüleim adtak rólam, minden forgatókönyv, elvesztettem mindent. Próbáltam helyrehozni mindent, és ahelyett, hogy azt mondtam volna "a természet most valami olyat tett, amit én magam nem tudtam volna megtenni, rákényszerített az elengedésre" - ehelyett, teljes gőzzel "belerohantam a tűzbe". Ez nem egy abnormális dolog, sok állat csinálja ezt, és végül belehalnak. Van, hogy az őzek belerohannak az erdőtűzbe: vonzza őket a forróság. Én pedig egy elég heves természetű ember vagyok, nem akartam várni, nem akartam átgondolni, hogy ennek mi lehet a célja. Egyszerűen csak kapaszkodtam abba, ami maradt abból a házból: ez én és Liam voltunk. Tényleg nagyon szerettem és szeretem őt, nagyon-nagyon, még mindig, és mindig is szeretni fogom.

- mesélte 2020-ban Howard Sternnek. 

 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek