Starity

Kiderült, mivel vádolják Russell Brandet - súlyos következményei lehetnek

2023. szeptember 16. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Russell Brandet négy különböző nő nemi erőszakkal, szexuális zaklatással és érzelmi bántalmazással vádolja, amelyeket 2006 és 2013 között, hét éven át követett el.

hirdetés

A The Sunday Times, a The Times és a Channel 4's Dispatch közös nyomozásában négy nő hozott fel súlyos vádakat Russell Brand ellen.

Egy nő azt állította, hogy Brand megerőszakolta őt a második találkozásuk alkalmával a Los Angeles-i otthonában 2012. július 1-jén, miután egy hónappal korábban beleegyezéssel szeretkeztek. Az orvosi feljegyzések szerint a nőt még aznap egy nemi erőszak központban kezelték. Órákkal az állítólagos incidens után a nő azt állította, hogy SMS-t írt a színésznek :

Ha egy lány NEM-et mond, az nemet jelent.

Aki annyi válaszolt:

Nagyon sajnálom.

A beszélgetés képernyőképeit közzétették. Brand állítólag nem viselt óvszert, amikor elkövette a nemi erőszakot.

Egy másik nő azt állítja, hogy 16 éves volt, amikor 2006-ban találkozott az akkor 31 éves Branddel, miközben Londonban vásárolt. A férfi benyúlt a szatyrába, előhúzott egy ruhát, és azt mondta:

Ezt fogod viselni a héten a randinkon.

A nő azt állítja, hogy azután beszélt anyjának Brandről, az anyja pedig ragaszkodott hozzá, hogy mondja el a korát. Ezután elmondta, hogy 16 éves, de a színész nem törődött vele. A nő azt állítja, hogy ő és Brand körülbelül három hónapig randevúztak, a színész a kapcsolat kezdetén nagyon elbűvölő volt, majd bántalmazó és uralkodóvá vált. Azt állítja, hogy egyszer „lenyomta a hímtagját a torkán, amitől majdnem megfulladt”.

Egy harmadik nő azt mondta, hogy Brand jogi lépésekkel fenyegette meg, ha bárkinek elmeséli, hogy szexuálisan zaklatta őt, miközben 2013-ban együtt dolgoztak Los Angelesben.

A negyedik és egyben utolsó nő Brand volt barátnője, Jordan Martin, aki szerint a férfi szexuálisan, valamint fizikailag és érzelmileg is bántalmazta őt. A nő korábban a 2014-ben megjelent könyvében osztotta meg állításait.

Brand a leleplezés előtt közzétett egy videót, amiben előre tagadta a vádakat

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek