Starity

Elképesztő, mennyi pénzért adta el Katy Perry az összes dalát

2023. szeptember 21. 13:01   |   Szerző: Four

A híresség komoly üzleti lépést tett: eladta az összes dalához tartozó jogokat.

hirdetés
Elképesztő, mennyi pénzért adta el Katy Perry az összes dalát
Fotó: katyperry/Instagram

Katy Perry leendő unokáinak valószínűleg nem kell aggódni majd a megélhetésük miatt: az énekesnő ugyanis elképesztő összegért adta el a dalaihoz tartozó jogokat.

Perry 225 millió dollárért (kb. 78 milliárd Ft) értékesítette a jogokat a Litmus Musicnak, amelynek társalapítója a Capitol Records elnöke, Dan McCarroll, befektetője pedig a The Carlyle Group.

Az egyezség szerint mind az öt stúdióalbumán hallható szerzeményeket eladta, beleértve 16 olyan dalt, amely többszörös platinalemezzé emelte az alkotásait.

A The Carlyle Group szerint a cég és Perry együttműködése Dan McCarroll és az énekesnő hosszú ideje tartó közös munkájából fakad: 2010 óta álltak munkakapcsolatban, amióta a férfi a Capitol Records elnöke lett. 

Katy Perry egy kreatív zseni, aki óriási hatással van a zenére, a tévéműsorokra, filmekre és a társadalomra. Nagyon megtisztelő, hogy újra együtt dolgozhatok vele, és a Litmus segítségével menedzselhetem az elképesztő repertoárját.

- nyilatkozta McCarroll.

Az énekesnő azonban a busás fizetség ellenére sem dől hátra: júliusban az American Idol bejelentette, hogy Perry visszatér a hetedik évadba zsűriként. 

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek