Starity

Úgy tűnik, Amber Heard Elon Musknak köszönheti, hogy nem rúgták ki az Aquaman 2-ből

2023. október 11. 11:11   |   Szerző: Four

A színésznőről újabb meglepő hírek érkeztek az Aquaman második részében nyújtott alakításával kapcsolatban.

hirdetés
Úgy tűnik, Amber Heard Elon Musknak köszönheti, hogy nem rúgták ki az Aquaman 2-ből
Fotó: aquamanmovie/Instagram

Újabb információk derültek ki Amber Heard és Johnny Depp pere kapcsán: a Variety szerint a színésznőt kis híján kirúgták az Aquaman második részéből, ám akkori barátja, Elon Musk olyan levelet írt a stúdiónak, hogy senki nem merte elbocsátani a színésznőt. 

A magazin összegfoglalója Amber terapeutájának, Dr. Dawn Hughesnak napvilágra került jegyzetei alapján készült, ezek a jegyzetek egyébként fontos szerepet játszottak a fent említett per során. 

Amber az írás szerint a film rendezőjével, James Wannel és a főszereplő Jason Momoával sem ápolt jó kapcsolatot a közös munka során, a színésznő ezt a tavalyi per során azzal magyarázta, hogy a Depp-pel való drámája beárnyékolta a forgatást is, és a producerek emiatt nem akarták látni az Aquaman második részében. 

Adtak egy forgatókönyvet, aztán újabb változatokat, aztán elvettek jeleneteket, amelyekben akció volt... tulajdonképpen elvették a szerepem nagyrészét. 

- mondta a vallomásában, ezt azonban Walter Hamada, a DC egyik producere cáfolta: elmondása szerint azért akartak megválni Ambertől, mert nem működött a kémia közte és Jason Momoa között. 

A színésznő akkori barátja, Elon Musk azonban megoldotta Amber sorsát: egy bennfentes szerint a techmogul az egyik ügyvédje által fenyegető levelet küldött, amelyben közölte "felégeti a házat", ha Heardöt kirúgják a gárdából. 

Az agresszív üzenet elérte a célját, mert a Warner Bros. visszatáncolt, és a stúdió meghagyta Ambert Mera szerepében. (Az már más kérdés, hogy az előzetes alapján szinte alig fog megjelenni a filmben.)

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek