Starity

Kész káosz Johnny Depp filmjének magyarországi forgatása

2023. október 11. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Lassan halad a Modi című film forgatása, állítólag a rendező, Johnny Depp miatt, aki szívesebben bulizik, mint dolgozik.

hirdetés
Kész káosz Johnny Depp filmjének magyarországi forgatása
Fotó: hu.depositphotos.com

Magyarországon, a fővárosban forgatja a legújabb filmjét Johnny Depp. A színész most fog rendezőként debütálni, de a Blikk úgy tudja, hogy nem haladnak zökkenőmentesen a munkálatok. 

Deppet látták dolgozni az Amedeo Modigliani olasz avantgárd szobrász és festő életéről készülő filmen a Károlyi-kertben, a Várban és az Operánál is. De egy stábtag szerint a munka kicsit döcögős, és nem úgy halad, ahogy kellene. Ennek pedig a legfőbb oka maga a rendező, vagyis Johnny Depp. 

Időnként nagy a káosz a forgatáson. Lehet, hogy Johnny Depp egy nagyon tehetséges és kreatív ember, egy valódi vízióval megáldott világsztár, de az elmúlt évek történései a jelek szerint nagyon megviselték, mert néha úgy tűnik, mintha nem lenne mindig a helyzet magaslatán... talán többet bulizik, mint kellene. Fogalmazzunk úgy, hogy nagyon nagy szerencse, hogy a filmnek van egy tehetséges rendezőasszisztense 

– árulta el egy, a filmet készítő csapathoz közel álló forrás.

Hozzátette, hogy Depp inkább a személyét körülvevő rajongást élvezi, kevésbé a munkát. 

A Blikk azt is megtudta, hogy néhány napon belül Al Pacino is Budapestre érkezik. Olyan jelenteket fog felvenni, amiket nem is nálunk terveztek vele leforgatni. 

Öt napot lesz itt mindössze, abba sűrítik bele a vele készülő összes jelenetet. Hallott ő is arról, hogy kissé nehézkes együtt dolgozni Deppel, ezért szeretne minél hamarabb túl lenni a dolgon, mert ha már igent mondott, nem akar kihátrálni a szerződésből.

A nyári botrányok után - amikor Depp kiütötte magát a szállodájában, majd le kellett mondani miatta a Hollywood Vampires koncertet -, a színészt egy XVI. kerületi villában szállásolták el, ugyanis a magazin szerint egyik luxusszállóda sem fogadta volna szívesen. 

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek