Starity

Sofia Coppola furának tartott egy dolgot a Hajnalhasadásban, ezért nem vállalta el a rendezését

2023. október 27. 02:02   |   Szerző: Four

Az Alkonyat-széria utolsó filmjét rendezhette volna, de egy dolgot furának talált a történetben.

hirdetés
Sofia Coppola furának tartott egy dolgot a Hajnalhasadásban, ezért nem vállalta el a rendezését
Fotó: twilight/Instagram

Majdnem Sofia Coppola rendezte az utolsó Alkonyat-filmet, a két részre osztott Hajnalhasadást. 

A rendező a Rolling Stone hasábjain árulta el, benne volt a pakliban, hogy ő lesz a rendező, ám egy találkozó után lemondott a projektről. 

Egy meetingünk volt, ami nem vezetett sehová. Úgy gondoltam, hogy az egész "farkas-bevésődés" nagyon fura dolog volt. A kisbaba. Nagyon fura volt! De a korábbi Alkonyat-filmeket nagyon érdekesen meg lehetett volna csinálni. Azt gondoltam, jó móka lenne egy tinédzser vámpírfilmet rendezni, de az utolsó rész nagyon messzire ment. 

- mondta. 

A Hajnalhasadás első és második részét végül Bill Condon rendezte, és összesen 1,5 millárd dollárnyi bevételt hoztak a produkciók. 

A híresség egy másik nagy projektre is nemet mondott: 2014-ben készülőben volt A kis hableány élőszereplős változata, Coppola pedig szerette volna elvinni a sötétebb, Andersen-féle irányba, ám összeveszett a stúdióval a film költségvetése kapcsán, és végül a kaput az tette be nála, amikor az egyik megbeszélésen egy szakember attól tartott, nem lesz elég érdekes a film a 35 éves férfi nézők számára. 

Igen, ott telt be a pohár. Megbeszélésen voltam, és az egyik fejlesztő fickó megkérdezte: 'Mit fog ebből értékelni egy 35 éves férfi néző?' Nem tudtam, mit mondjak erre. Nem igazán voltam elememben. Úgy érzem, naiv voltam, sokban hasonlított a helyzetem a főszereplőére, ez egy vicces párhuzam volt a történettel. 

Az Elvis Presley feleségéről, Priscilla Presley-ről szóló új filmet azonban nagy örömmel vállalta el a rendező, ide kattintva látható is a hamarosan érkező produkció legújabb előzetese. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek