Starity

A Jóbarátok szereplői összetörtek, közös nyilatkozatra készülnek Matthew Perry halála kapcsán

2023. október 30. 12:12   |   Szerző: Four

A színésztől rengeteg ismerőse vett érzékeny búcsút, köztük a Jóbarátok-beli kollégái.

hirdetés

Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Lisa Kudrow közös nyilatkozatban fog búcsúzni a hétvégén, 54 éves korában elhunyt Matthew Perrytől. 

A színész Jóbarátok-beli kollégái a Page Six forrása szerint teljesen összetörtek, és nem tudják felfogni, hogy elhunyt az egyik legjobb barátjuk. 

A szereplőgárda összetört a testvérük halála miatt, mert Matty az volt - a testvérük. Borzasztó ez. 

- nyilatkozta az illető. 

A Jóbarátok 1994-től 2004-ig futott, és a sorozat mind a hat színésznek meghozta a nemzetközi sikert, emellett évtizedes barátságot kötöttek a forgatás során. 

Perry, aki nyíltan felvállalta, hogy függőséggel küzdött, különösen jó kapcsolatot ápolt Jennifer Anistonnal, a színésznő volt ugyanis, aki felelősségre vonta, mikor a Jóbarátok stábja számára nyilvánvalóvá váltak Matthew problémái. A színész a nemrég megjelent memoárjában bevallotta, ezért örökké hálás lesz Anistonnak.

De az egész stábot sokkolta a halála, mert mindent együtt csináltak végig: a legrosszabb és a legjobb időszakokat is. És amikor Matty beteg volt, védelmezték őt, és gondoskodtak róla. 

- tette hozzá a forrás. 

Mindeközben pedig újabb információk kerültek napvilágra Perry haláláról: kiderült például, hogy antidepresszánsokat, szorongásoldó gyógyszereket találtak a színész otthonában. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek