Starity

Matthew Perry halála sokakat megrázott, így búcsúznak tőle a kollégái

2023. október 31. 12:12   |   Szerző: Four

A Jóbarátok sztárja hétvégén hunyt el, a kollégái szomorúan búcsúztak tőle.

hirdetés
Matthew Perry halála sokakat megrázott, így búcsúznak tőle a kollégái
Fotó: friends/Instagram

Matthew Perry halála nagyon sokakat megviselt, köztük Jóbarátok-beli kollégát: Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox és Jennifer Aniston közös nyilatkozatban búcsúzott a színésztől. 

Mélyen megrázott minket Matthew elvesztése. Több volt nekünk, mint kolléga. Egy család vagyunk. Annyi mindent lehetne mondani, de mi most inkább megpróbáljuk feldolgozni ezt az elképzelhetetlen veszteséget. Idővel többet is mondunk, amikor már képesek leszünk rá. Most minden gondolatunk Matty családjához száll, a barátaihoz, és mindenkihez a világon, aki szerette őt. 

- nyilatkozták a People-nek. 

Perry 1994 és 2004 között, 10 évig játszotta Chandler Binget a Jóbarátokban, és sorozatbeli kollégái egyúttal a legközelebbi barátai lettek. A Page Six forrása szerint elképesztően megrázta a színészeket Matthew halála, mert a testvérüknek tartották. 

Maggie Wheeler, aki Janice-t játszotta a sorozatban, szintén nagyon megrendült:

Micsoda veszteség. A világ hiányolni fog téged, Matthew Perry. Az öröm, amelyet rövid életed alatt nyújtottál másoknak, örökké megmarad. Áldottnak érzem magam azokért a kreatív percekért, amelyeket megoszthattunk.

- írta.

A színészt hétvégén találták holtan a jacuzzijában, feltehetően fulladás áldozata lett, és mint legutóbb kiderült, antidepresszánsokat és szorongásoldót találtak a lakásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek