Starity

Ian Somerhalder az új életéről vallott: "Farmerek vagyunk, mi termeljük az ételeinket"

2023. november 15. 05:05   |   Szerző: Four

A színész pár éve új életet kezdett, a családjával együtt elköltözött egy farmra.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Ian Somerhalder maga mögött hagyta Hollywood csillogását és a családjával együtt egy farmra költözött, mindemellett pedig a színészi munkáit is szünetelteti és inkább a vállalkozásaira illetve környezetvédelmi projektjeire koncentrál. 

Somerhalder közel 20 állatról gondoskodik feleségével, Nikki Reeddel illetve idén született meg második gyermekük. Így aztán a Vámpírnaplók sztárja különösen élvezi, hogy saját bevallása szerint akármerre jár a birtokán, mindig valamilyen általuk megtermelt ételbe botlik. 

Sok munkával jár. De csodálatos, amikor láthatod, hogy mennyiféle életforma vesz körül... és ahogy mind együtt élnek a farmon, az nagyon különleges. Mi farmerek vagyunk, magunk termeljük az ételeink nagyrészét, én szinte le sem veszem a western csizmámat. 

- jelentette ki a híresség, majd így folytatta:

Szülőként sosem szeretnéd átélni, hogy ránézel a gyerekeidre és azt kell, hogy mondd: "Sajnálom." Szeretnéd azt mondani inkább, hogy "tettünk valamit, és ennek eredményeként biztosítottuk a jövőnket. 

- mesélte.

Somerhalder a környezetvédelmi tevékenységei mellett egy whiskeybrandet is alapított kollégájával, Paul Wesley-vel, akivel együtt járják az országot és promótálják a márkát - mindeközben pedig időnként Ian igazán felidegesíti egy bizonyos dologgal a barátját. 

via Fox News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek