Starity

Az éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája sztárja elárulta, mit tanult a forgatáson a kollégáitól

2023. november 16. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Tom Blyth elárulta, hogy mit tanult Viola Davistől, Peter Dinklage-től és Jason Schwartzmantól Az éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája forgatásán. Lenyűgözték őt a kollégái.

hirdetés

Tom Blyth megosztotta, hogy mit tanítottak neki a kollégái, Viola Davis, Peter Dinklage és Jason Schwartzman Az éhezők viadala előzményének forgatása közben. 

Blyth a film főszereplőjét, Coriolanus Snow-t alakítja, míg Davisa főjátékmestert, Dr. Volumnia Gaul-t. Dinklage karaktere Dean Casca Highbottomt, Schwartzman pedig Lucky Flickermant játsza. 

Semmilyen edzés nem készíthet fel arra a fajta készségre, amit a bálványaidat figyelve és velük együtt dolgozva tanulsz meg. Az, hogy Peter, Viola és Jason ott volt, hogy ne csak nézzem, hanem magamba szívjam, nem is lehetett volna nagyobb álom számomra színészként

- mondta az ET-nek Blyth.

Ezután részletezte, hogy az egyes színészek milyen konkrét leckéket adtak neki.

Viola megtanított arra, hogyan játsszak, és mindig találjam meg a játékosságot a munkában. Peter arra, hogy ne vegyem túl komolyan a zajt, és a színészi játékra koncentráljak, Jason pedig arra, hogy mindig legyen egy zsáknyi trükk a tarsolyomban - mert ez az ember végtelenül vicces.

Az éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája másik sztárja, Hunter Schafer nemrég elárulta, hogy miért volt számára kihívás Tigris szerepe

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek