Starity

"Ha ezt olvassátok, már meghaltam" - szívszorító posztban jelentette be saját halálát egy nő

2023. november 20. 16:04   |   Szerző: Four

Casey McIntyre saját maga akarta közölni a követőivel a halálhírét, posztot írt erre az esetre.

hirdetés

Szívszorító tettre szánta el magát a 38 éves Casey McIntyre, miután kiderült, hogy negyedik stádiumos méhnyakrákkal diagnosztizálták majd az állapota menthetetlenné vált - ő maga jelentette be a halálát egy előre időzített Instagram-posztban. A New York-i asszony könyvkiadással foglakozott: november 12-én hunyt el családja körében, a férje nyilatkozata szerint. 

Üzenet a barátaimnak: ha ezt olvassátok, akkor az azt jelenti, hogy meghaltam. Úgy sajnálom, igazi hülyeség ez - mindannyian tudjuk. Az oka: a méhnyakrák kiújulása, amellyel már korábban is diagnosztizáltak.

- jelentette be egy csokor családi fotó kíséretében Casey. 

A képeken McIntyre, a férje, Andrew illetve lányuk, Grace Valentine mosolyog. 

Mindannyiótokat teljes szívemből szerettem, és ígérem nektek, pontosan tudtam, hogy mennyire szerettetek ti is. Az utolsó öt hónap, amelyet a családommal és a barátaimmal Virginiában, Rhode Islanden és New Yorkban tölthettem, varázslatos volt. 

- írta, majd a posztot a férje, Andrew folytatta, aki elárulta, Casey szeretett volna istát írni azokról a dolgokról, amelyek örömet okoztak neki az élete során - de szívszorító módon olyan beteg volt, hogy már nem tudta befejezni a saját gyászjelentését. 

Úgy képzelem, a lista ezeket tartalmazta volna: a lányunkat Grace-t, bálnákat, fagyit, a szeretett barátait, a tengerpartot, az unokahúgait és unokaöccseit akikkel imádott foglalkozni, egyhetes vakáció alatt 10 könyv elolvasását, a szeretett szüleit és nővérét, a tágabb családot, az úszást, egy tökéletes marhahúsos szendvicset és engem, az ő édes, édes kedvesét. 

- írta Andrew, majd így folytatta:

Ó, Casey!!!! Nem tudom, hogy tudjuk folytatni nélküled, de valahogy megpróbáljuk. 

Az asszony férje ezek után elárulta, szeretnék Casey emlékét életben tartani azzal, hogy ezentúl anonim módon kifizetik egyes rászorulók kórházi tartozásait. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek