Starity

Alec Baldwinról előkerültek videók, amin lövöldözik a Rust forgatásán

2023. november 21. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Az NBC News megszerzett néhány felvételt, amiken Alec Baldwin látható a Rust forgatásán néhány nappal a halálos baleset előtt. A videón valódi lőfegyverrel lövöldözik.

hirdetés

Az NBC News megszerzett néhány soha nem látott felvételt Alec Baldwinról, amint egy kellékfegyverrel lövöldözött, és a stáb tagjaival kommunikált, miközben a Rust című film jeleneteit forgatta. A felvétel napokkal azelőtt készült, hogy Baldwin a kellékfegyverével valódi lőszert lőtt ki a forgatáson, megölve Halyna Hutchins operatőrt.

Az öt videó azt mutatja, hogy Baldwin jelenetekre készül, elsüti a fegyvereket és próbálja, hogy hogyan viselkedjen a karaktere. Közülük kettőben megpróbálja átrendezni a stáb tagjait, miután aggodalmát fejezte ki a biztonságuk miatt. Az öt videó összesen körülbelül hét percnyi felvételt tartalmaz, és a stáb két hétig forgatott, mielőtt leállították a munkát.

Az új-mexikói különleges ügyészek összehívták az esküdtszéket, hogy fontolóra vegyék Baldwin vádemelését nem szándékos emberöléssel. A bíró azonban átütemezte a tárgyalást – mondta egy, az ügyben jártas forrás.

A videók azon tucatjai közé tartoznak, amelyeket az ügyészek tavasszal kértek a Rust Movie Productions LLC-től, és csak októberben kapták meg a forrás szerint. Az ügyészek október 17-én jelentették be azon szándékukat, hogy újra vádat emeljenek Baldwin ellen, nem szándékos emberöléssel, miután egyszer már felmentették.

 

via NBC News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek