Starity

Jonathan Majors exe kitálalt - elárulta, mi történt a támadás estéjén

2023. december 07. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Jonathan Majors volt barátnője, Grace Jabbari leírta azt a támadást, aminek következtében elindult a Marvel színésze körüli botrány.

hirdetés

Jonathan Majors exe, Grace Jabbari a tanúk padján, a bántalmazási perük során beszélt a kapcsolatukról.

A 34 éves Marvel-sztárt azzal vádolták, hogy márciusban egy vita során bántalmazta őt. Vádat emeltek ellene testi sértés, súlyos zaklatás és bántalmazás vétsége miatt, de továbbra is tagadja a vádakat.

Jabbari szerdán (december 6.) állt a tanúk padjára, hogy elmondja a saját verzióját a történtekről. A támadás napján Jabbari azt mondta, hogy látta, amint Majors egy romantikusnak tűnő üzenetet küldött egy másik nőnek. Ekkor elvette a férfi telefonját, hogy megnézze mi az, és a dolgok emiatt fordultak rosszra. 

Aztán egy súlyos puffanást éreztem a testemen. Megpróbálta kitépni a kezemből a telefont. Amikor ez nem sikerült, a hátam mögé csavarta a karomat. Kínzó fájdalmat éreztem. Éreztem egy ütést a fejem jobb oldalán. Egy kemény ütést éreztem a tarkómon. Erős fájdalmam volt, ezért hátradőltem, és ekkor vette ki a kezemből a telefont. Nem a fájdalomra koncentráltam azonban, hanem arra, hogy kitaláljam, ki volt az a nő

- mesélte el a történetét Jabbari.

Felidézett más állítólagos eseteket is, amikor a színész dühös lett rá és kiabált vele. Az első eset 2021-ben történt, amikor egy exét emlegette, miután találkozott vele és a kutyáival.

Dühös volt az exem említése miatt. Hogy merészeltem róla beszélni, és kínos, hogy vele voltam.

A nő így folytatta:

Ez volt az első alkalom, hogy féltem tőle. Megváltoztatta a viselkedésemet, és soha nem említettem az exemet ezután.

Jabbari azt állította, hogy a színésznek "erőszakos természete van", ami állítólag csak rosszabb lett, miután elkezdett edzeni a Magazine Dreams című filmjéhez, amelyben egy testépítőt alakít. Egy másik incidens során a férfi hirtelen elkezdett kiabálni vele.

Próbáltam elmenekülni előle. Három hálószobánk volt, és akkor a főszobában voltunk. Nagyon közel dobálta hozzám a dolgokat, én pedig mindent megtettem, hogy megnyugtassam

- állította. Egyszer pedig megpróbálta kirúgni őt az otthonukból, ahol éltek. Minden holmiját zsákokba pakolta, és a padlóra dobta, a nő ajándákait pedig a szemetesbe hajította. 

Majorst nemcsak Grace Jabbari, hanem más exei is bántalmazással vádolják. A tárgyalása a héten kezdődött. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek