Starity

A Modern család sztárja még több fotót posztolt Vanessa Hudgens mexikói lagzijáról!

2023. december 15. 11:11   |   Szerző: Four

A színésznő nemrég fogadott örök hűséget, a Sarah Hyland közös képeket posztolt vele.

hirdetés

Vanessa Hudgens nemrég fogadott örök hűséget sportoló szerelmének, Cole Tuckernek - a csodaszép mexikói lagziról pedig még több fotó került nyilvánosságra. 

Ezúttal Hudgens egyik legjobb barátnője, Sarah Hyland posztolt a nagy napról (feltehetően a színésznő szülinapja kapcsán, aki tegnap ünnepelte a 35. szülinapját): a képeken a tengerparton mosolyog a menyasszonnyal Alexandra Shipp és Morgan Marcell társaságában.

Szülinapos menyasszony... úgy értem, Feleség! Boldog szülinapot a legvarázslatosabb, kedves, őrült, eszes és tehetséges nőnek. Megtiszteltetés, hogy nem csak a barátomnak, hanem a boszitestvéremnek is nevezhetlek. Imádlak, Sushi!!!

- írta Hyland. 

Vanessa saját bevallása szerint először elképzelhetetlennek tartotta, hogy a mexikói dzsungel közepén mondja ki az igent, de amikor meglátta a helyszínt, azonnal igent mondott - annak ellenére is, hogy kis híján elájult a hőségben,  

A színésznő egyébként kölcsönösen részt vett Hyland tavalyi esküvőjén, sőt, az egyik koszorúslány volt, és nagyon kedves üzenettel köszöntötte barátnőjét a nagy nap alkalmából. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek