Starity

Taylor Swift már az első találkozásuk után irtó cuki ajándékkal lepte meg Jessica Chastaint

2023. december 18. 14:02   |   Szerző: Four

A híresség elmondása szerint már az első találkozásukkor lenyűgözte Taylor Swift kedvessége.

hirdetés

Taylor Swift már az első találkozás után belopta magát Jessica Chastain szívébe. A két híresség 2011-ben, a Met-gálán került egy asztalhoz, és a színésznő elsírta a bánatát az énekesnőnek, mert épp egy csúnya szakításon volt túl. 

Egymás mellett ültünk... és olyan édes volt. Épp akkor szakítottak velem, erről meséltem neki, aztán elmentünk táncolni - nagyon jó este volt. 

- mesélte, majd így folytatta:

És a következő napon kaptam egy emailt az iTunestól, aminek a címe Taylor Swift volt vagy ilyesmi - én meg azt gondoltam, hogy egy album promóciója. 

A színésznő azonban később rájött, hogy maga Taylor küldött neki üzenetet, egy hosszú listával azokról a számokról, amelyek segítségével túlélheti a szakítást. 

Csinált nekem egy szakítós listát, aztán elküldte! Hát nem ez a legcukibb dolog? Én meg azt hittem először, hogy valami reklám. Kiválogatta ezeket a szuper szakítós dalokat, hogy segítsen nekem. 

Chastain nem mesélte el, hogy ki volt az illető, aki 2011-ben összetörte a szívét, de annyi biztos, hogy rövidesen újra rátalált a szerelem: egy évvel később találkozott Gian Luca Passi de Preposulóval, és 2017-ben összeházasodtak. 

Jessica pedig továbbra is nagy rajongója Swiftnek: idén épp Mexikóban forgatott, amikor az énekesnő ott turnézott, így aztán nem gondolkodott, és rögtön jegyet vett a koncertre.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek