Starity

"Minden projektjének ő a szíve és lelke" - Blake Lively megható posztot írt America Ferreráról

2023. december 18. 16:04   |   Szerző: Four

A két színésznő már húsz éve szoros barátságot ápol, Blake nagyon cuki dolgot írt Americáról.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Blake Lively, Alexis Bledel és Amber Tamblyn elkísérték America Ferrerát a Barbie vetítésére. A Négyen egy gatyában című film sztárjai már a kétezres évek elején nagyon szoros barátságot kötöttek, és Lively posztja alapján továbbra is megmaradt köztük a jó viszony. 

A színésznő megható posztot írt Ferreráról a közös fotóik mellé:

Olyan boldog voltam, hogy megünnepelhetem a farmernővéremet @americaferrera-t. Ő a Barbie szíve és lelke, mert minden projektjének ő a szíve és lelke. Már 20 éve ismerem, 16 éves korom óta. Figyelemmel kísértem, ahogy él, ahogy felnő, szárnyal, alkot, falakat rombol, harcol, utat tör és vezet, vezet, vezet. A beszéd, amelyet Gloriaként mond, mindennél közelebb állt hozzám, amelyet eddig a képernyőn láttam. Mert ő ilyen. Ilyen csodálatos, szenvedélyes, inspiráló, és csupaszív a való életben is.

- írta, majd így folytatta:

Alig várom, hogy lássam, ahogy besöpri az összes díjat. Senki nem érdemli meg nála jobban... egy életnyi csodálatos munkája van benne. Megtiszteltetés az életemben, hogy láthatom, ahogy annyi nőnek megmutatta nem csak a lehetőségeiket, hanem azt is, hogy ezeket hogyan lehet kihasználni. Szeretlek nővérem. Örökké. Nadrágok = szeretet. Szeressétek a nővéreiteket. Szeressétek önmagatokat. 

- írta Lively, aki nemrég Beyoncéval és Taylor Swifttel posztolt nagyon cuki közös képeket. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek