Starity

Travis Kelce romantikus ajándékkal lepte meg Taylor Swiftet

2023. december 29. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Travis Kelce romantikus ajándékként egy európai körutat adott Taylor Swiftnek éjszakánkénti akár 12 000 dolláros szállodai tartózkodással, kirándulással a Comói-tónál.

hirdetés

Taylor Swift elképesztő sokat dolgozik a The Eras Tourral, a barátja, Travis Kelce pedig úgy érezte, hogy gondoskodnia kell arról, hogy néha pihenjen is és feltöltődjön.

Egy, a Kansas City Chiefs sztárjához közel álló forrás elmondta a The U.S. Sunnak, hogy nem hagyja magára szerelmét, fontos neki, hogy Swiftnek legyen lehetősége lenyugodni az élő fellépések őrülete között.

Lefoglalt néhány nagyon szép szállodai szobát és asztalokat remek éttermekben, hogy elvihesse őt a szabadnapokon

- mondta a bennfentes.

Romantikus kiruccanásokra akarja elvinni, hogy kikapcsolódjon, és együtt fedezzék fel azokat a szép városokat és európai romantikus helyeit.

A négy randevúból álló párizsi blokk magában foglalja a francia fővárosban a Four Seasons George V luxuslakosztályát, ami körülbelül 6300 dollárba (kb. 2 millió 200 ezer Ft) kerül egy éjszakára.

A turné olaszországi szakaszára vonatkozóan további tervek is napvilágra kerültek. Akkor a Hotel Principe de Savoia szállodában szállnak meg, amely éjszakánként 6200 dollárba (kb. 2 millió 150 ezer Ft) kerül - innen egy rövid kirándulást tesznek a festői Comói-tóhoz.

Kelce komoly figyelmet fordított a részletekre, és a forrás elárulta, hogy még egy régi olasz autót is bérelt, hogy "régimódi romantikus" hangulatot kölcsönözzön az utazásuknak. Rómában is tartanak egy rövid pihenőt, ahol Hotel de Russie-ban foglaltak egy lakosztályt éjszakánként 12 000 dollárért (kb. 4 millió 150 ezer Ft).

via The Sun

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek