Starity

America Ferrera elárulta, mit jelentett neki a Barbie

2023. december 31. 15:03   |   Szerző: SzilviD

America Ferrera elárulta, hogy mennyit jelentett neki Greta Gerwig Barbie-filmje, és hogy változott-e az élete a szerep után.

hirdetés

America Ferrara szerepelt a Barbie-filmben, ami 2023 legnagyobb filmes dobása volt, híressé vált monológját pedig rengetegen emlegetik. 

Ferrara nemrég nyíltan beszélt arról, hogy mi különböztette meg a filmben játszott szerepét a legtöbb korábbi projektjétől. Illetve arról is nyilatkozott, hogy a sikeres film miatt több állásajánlatot kapott-e.

Az ajándék, amit Greta [Gerwig] felajánlott nekem, az az, hogy a szerepem a Barbie-ban valóban latinaként írta meg. Gyanítom, hogy ha nem így írta volna meg, nem én lettem volna az a személy, akit megkeresnek

- mondta a The Hollywood Reporternek. 

Azonban annak ellenére, hogy a szerepet latinának írták, nem volt latina szerep. Nem az volt a karakter célja, hogy latina legyen. Ő egy teljes értékű ember lehetett, és nagyon sok mindent képviselhetett. Ez nem egy 'pipa a dobozba' típusú casting volt.

Arról is mesélt, hogy nyitott-e meg a Barbie új ajtókat előtte:

Nagyon örülnék, ha ez a pillanat, hogy jól látható filmekben szerepelek, több lehetőséget adna nekem, hogy olyan szerepeket játszhassak és olyan történeteket alkothassak, amilyeneket szeretnék, de ezt nehéz megjósolni. Sok olyan csodálatos sikert hozó pillanatot éltem át a karrierem során, amelyek nem feltétlenül vezettek több lehetőséghez. Megtanultam, hogy egyszerűen csak lassítsak és ejtsem az elvárásaimat.

 via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek