Starity

"Elfáradtam" - Selena Gomez elárulta, már csak egyetlen albumot fog készíteni

2024. január 03. 21:09   |   Szerző: Four

A híresség bevallotta, hogy úgy érzi, már csak egyetlen albumnyi zene maradt benne.

hirdetés

Selena Gomez rajongói valószínűleg nem örülnek a híresség legutóbbi nyilatkozatának: a színész-énekesnő elárulta, szerinte már csak egy albumot fog készíteni, azt követően pedig visszavonul a zenéléstől. 

Nagyon élveztem a zenélést, és a turnék alatt is nagyon jól szórakoztam. Közben forgattam a sorozatomat [Varázslók a Waverly Helyből], és azt is nagyon élveztem, tehát folytattam. De ahogy egyre idősebb leszek, úgy érzem, hogy szeretnék valami mellett megállapodni. 

- mondta, majd így folytatta:

Úgy érzem még egy albumot fogok készíteni, de valószínűleg a színészetet választanám. Szeretnék egy kicsit pihenni, mert elfáradtam. 

- mesélte a "Smartless'' podcastben. 

A 31 éves híresség három albumot készített az első szólóprojektje, a 2013-as Stars Dance óta. Az utolsó lemeze a 2020-as Rare volt, mindeközben pedig több tévés műsort is elvállalt. Habár a lemezei mind hatalmas sikert értek el, utoljára 2016-ban volt turnézni - a koncertsorozatot azonban meg kellett szakítani az énekesnő mentális problémái illetve lupusza miatt. 

Volt egy pont, amikor azt mondta: "Nem akarok életben maradni. Nem akarok élni."

- mesélte az asszisztense a "My Mind and Me" című dokumentumfilmjében.

Belenéztem a szemébe, és nem volt a tekintetében semmi. Teljes sötétség. Ijesztő volt.

- tette hozzá. 

Gomezt később bipoláris zavarral diagnosztizálták, és a turné megszakítása után terápiás kezelést kapott - az állapota felismerése óta elkötelezett szószólója a mentális egészség fontosságának. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek