Starity

"Megszakad a szívem" - Először nyilatkozott testvére halála kapcsán Nick Carter

2024. január 05. 19:07   |   Szerző: Four

Ez már harmadik haláleset a családban: Nick Carter így vallott a testvére elveszítéséről.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Nick Carter családjában újabb tragédia történt: elhunyt a híresség testvére, Bobbie Jean. Egyelőre nem tudni a 41 éves Bobbie halálának okát, de a Page Six szerint az asszony egész életében függőséggel küzdött. 

Ez volt a harmadik szörnyű haláleset Carteréknél: 2012-ben, 25 éves korában elhunyt Bobbie Jean húga, Leslie - túladagolás következtében. 2022-ben Aaron Cartert holtan találták kaliforniai otthonában, a kádjában. A halála körülményei sokáig tisztázatlanok voltak, végül a hivatalos álláspont szerint baleset következtében távozott el. 

Nick Carter most őszintén vallott arról, hogy mennyire nehéz időszakot él meg:

Talán egy élet fog kelleni ahhoz, hogy teljesen feldolgozzam azt a veszteséget, amely a családomat érte az elmúlt években - legutóbb a testvérünket, Bobbie Jeant veszítettük el. Megszakad a szívem. Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Ismét emlékeztettek bennünket arra, hogy az élet drága kincs, illékony, és hogy őriznünk kell minden egyes percet, amit a szeretteinkkel tölthetünk. Tudom, hogy ő végre békét lelt és Istennel van. Szeretlek, BJ.

- írta a híresség, és posztolt egy régi családi fotót. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek