Starity

Rachel visszatért: Jennifer Aniston újra a karaktere ikonikus frizurájával látható

2024. január 08. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő a Golden Globe-gálán jelent meg a Jóbarátok-beli Rachel ikonikus frizurájával.

hirdetés

A Jóbarátokat idézte Jennifer Aniston gálafrizurája: a színésznő a Golden Globe Awardson mosolygott a vörös szőnyegen, a korábbi karakterére emlékeztettő hajjal. 

A rajongói szerint Rachel Green tökéletes 2024-es verziója volt a híresség, dacára annak, hogy többször is úgy nyilatkozott, kifejezetten utálta az általa népszerűvé vált frizurát. 

Elátkoztam Chris [Chris McMillan fodrász] nevét, valahányszor ki kellett szárítani a hajam. Háromféle hajkefe kellett hozzá - olyan volt, mintha műtétet végeznénk. 

- mesélte 2011-ben az Allure-nek. 

Én a szokások híve vagyok, szeretem ha simán meg lehet szárítani a hajam... akkor szeretem a legjobban a hajam, amikor természetes. Alapvetően szálkásodásra hajlamos, tipikus görög hajam van, és az évek során rengeteget lett vasalva, göndörítve, póthajam is sokszor volt - ami szerintem a legártalmasabb. Nem tudtam megnöveszetni, mert folyton törött a vége. Még ha hosszú is volt, nem tűnt annak, mert a vége annyira elvékonyodott. A végén felcsatolható póthajat használtam, csak hogy dúsabbnak tűnjön. 

- tette hozzá. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek