Starity

Jonathan Majors megdöbbent, hogy bűnösnek találták - elmondta, milyen érzés volt az ítéletet hallgatni

2024. január 10. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Jonathan Majors először szólalt meg azóta, hogy a New York-i esküdtszék bűnösnek találta a volt barátnője megtámadásában és zaklatásában.

hirdetés

Egy új interjúban, amelyet a Good Morning America című műsornak adott, Jonathan Majors tagadta, hogy bármi rosszat tett volna, és úgy nyilatkozott, hogy "teljesen megdöbbent és megijedt" az ítélet miatt.

Ott állok, és jön az ítélet. Azt kérdeztem: »Hogy lehetséges ez?«. A bizonyítékok alapján - a vád bizonyítékai alapján, nem is beszélve a mi bizonyítékainkról - hogyan lehetséges ez?

- mesélte Majors az ABC News műsorvezetőjének.

A színészt két rendbeli zaklatás és testi sértés vétsége miatt ítélték el egy korábbi partnerével, Grace Jabbarival folytatott családi vita miatt. Egy évig terjedő börtönbüntetés várhat rá, de próbaidőre is ítélhetik.

Majors az interjúban kitartott amellett, hogy fizikailag nem bántotta Jabbarit, és azt mondta, hogy "nem kérdés", hogy nem ő a hibás a lány törött ujjáért és a füle mögötti sérüléséért. Hozzátette, hogy nem tudja, hogyan sérült meg Jabbari.

Bárcsak tudnám [hogyan sérült meg]. Tisztábban látnám a dolgokat, ez adna nekem valamiféle békét a dologgal kapcsolatban.

- mondta. 

Majors a Good Morning America interjúban elárulta, hogy nem érzi magát felelősnek a márciusi incidensért, és csak azt sajnálja, hogy nem szakított hamarabb Jabbarival.

Nem kellett volna az autóban lennem. Nem kellett volna részt vennem a kapcsolatban. Ha nem ülök a kocsiban, akkor ez az egész nem történik meg. Ha kilépek a kapcsolatból, mindez nem történik meg. Ha elég férfias vagy bátor vagyok ahhoz, hogy azt mondjam: »Valaki mással akarok találkozni« vagy »Végeztem«, akkor nem ülök a kocsiban. Nem vagyunk itt. Ezekért a dolgokért vagyok felelős.

Majd hozzátette: 

Meggondolatlanul bántam a szívével, nem a testével. A kezeim még soha nem ütöttek meg nőt – soha.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek