Starity

Izgalmas hír érkezett az új Harry Potter-sorozatról

2024. január 21. 12:12   |   Szerző: SzilviD

A Harry Potter televíziós sorozat egyre közelebb kerül a megvalósításhoz, elkezdték keresni a forgatókönyvírót.

hirdetés
Izgalmas hír érkezett az új Harry Potter-sorozatról
Fotó: Harry Potter és az azkabani fogoly

Áprilisban a Warner Bros. Discovery felfedte, hogy érkezik a Harry Potter-filmek rebootja sorozat formájában a Max streaming szolgáltatásához. A Deadline értesülései szerint felpörögtek az események, hiszen J.K. Rowling hét könyvének adaptálási jogáért versenyeztetik a forgatókönyvírókat.

Martha Hillier (Az utolsó királyság), Kathleen Jordan (Tinédzser fejvadászok), Tom Moran (Az ördög órája) és Michael Lesslie (Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája) is azok között van, akik a streaming szolgáltatásnak és a Warner Bros Televisionnek mutatják be elképzeléseiket - mondták a források. Érdekesség, hogy vannak köztük britek és amerikaiak. Úgy tudni, hogy az íróknak a Max megbízást adott, hogy készítsenek pitcheket egy olyan sorozathoz, amely tükrözi az elképzelésüket.

Az első forduló Los Angelesben zajlott ezen a héten, és a források azt mondták, hogy a legjobbak továbbjutnak a következő körbe az Egyesült Királyságba. Azt jelenleg nem tudni, hogy J.K. Rowling mennyire vesz részt a folyamatban. 

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek