Starity

Armie Hammer exe a színészről és a viselkedéséről beszélt - szerinte manipulálta őt

2024. január 25. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Armie Hammer exe, Brittany Schmitt egy podcastben nyilatkozott a színészről. Elmesélte, milyen volt a kapcsolatuk.

hirdetés

Brittany Schmitt elárulta, hogy tavaly nyáron kapcsolatban állt Armie Hammerrel. Rámutatott, hogy szerinte, amikor együtt volt a színésszel, ő az exmenyasszonyával, Marina Gris-vel is találkozgatott. 

Neki és nekem volt egy rövid kapcsolatunk augusztus és szeptember körül, és megkérdeztem tőle, hogy »Beszélsz-e valaki mással?«. Erre ő azt mondta: »Igen, van egy lány Prágában, de semmi komoly, mert olyan messze van. Aztán van még egy lány Los Angelesben is, vele alkalmanként«

- emlékezett vissza Schmitt.

Közben ez a prágai lány előállt azzal, hogy októberben eljegyezték egymást. Szóval nem lehetetlen, de valószínűtlen, hogy augusztusban és szeptemberben szingli volt.

Hozzátette, hogy látszólag őszinte volt a kapcsolatuk kezdetén: 

Nagyon nyíltan beszélt mindenről. Bármikor, amikor kérdésem volt bármiről - a kannibalizmusról, a médiában megjelent dolgokról -, nagyon szívesen beszélt róla.

A korai őszintesége a kapcsolatuk előrehaladtával a manipulációvá vált, Schmitt még "nárcisztikus technikának" is nevezte.

Ezután elutazott, és amikor visszajött, Hammer próbálta megszakítani a kapcsolatukat, arra hivatkozott, hogy nem tudja megadni neki, amit akar, visszamegy a Kajmán-szigetekre, hogy a gyerekeivel lehessen. 

A pár még egyszer összejött. Másnap reggel Schmitt elmondta, hogy Hammer üzeneteket kapott az AA csoportjától. Az egyik tag öngyilkosság miatt vesztette el egy közeli hozzátartozóját. A színész állította, hogy nem állt közel a csoportjának tagjához. Azonban később a férfi a helyzetet ürügyként használta fel, hogy kibújjon a tervezett találkozók alól. 

Akkor aztán valahogy minden összeomlott. Azt gondoltam: »Ez a srác egy pszichopata«

- mondta Schmitt, aki elmesélte azt is, hogy már az első randin közösen csináltattak tetoválást Hammer kérésére. 

Schmitt spirált ültetett be, amíg együtt voltak, azt hitte, hogy a beavatkozásnak lettek mellékhatásai, de az orvosa célzott arra, hogy nemi betegséget kapott el Hammertől. Hozzátette, hogy szerinte a színész a felépülését használja manipulációra, vagyis egyáltalán nincs jobban. 

A kapcsolatukat mindezek ellenére konszenzusosnak írta le: 

Beleegyeztem mindenbe, ami történt, és amikor mondtam neki, hogy hagyja abba, abbahagyta. Szóval nekem nem volt olyan tapasztalatom, mint a többi lánynak. Nem akarom kétségbe vonni egyikük tapasztalatait sem, vagy azt mondani, hogy nem történt meg. Csak azt mondom, hogy az én tapasztalatom más volt.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek