Starity

Nem hinnéd el, hol szeret enni legjobban Jessica Biel

2024. január 26. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő fura dolgot árult el arról, hogy hol szeret a legjobban eszegetni.

hirdetés

Jessica Biel nagy rajongója a multitaskingnak: a színésznő imád egyszerre több feladattal végezni, így aztán nem meglepő, hogy nemrég TikTokon arról áradozott, mennyire szeret zuhanyzás közben enni és inni. 

Ez nagyon egyszerű srácok, ti is meg tudjátok csinálni. Én pedig mélységesen kielégítőnek találom. 

- mondta, majd felhívta a figyelmet a fontos részletekre, mint például, hogy egy párkány nagyon sokat lendíthet a helyzeten, ahová "le lehet tenni a kávét, vagy joghurtot":

Szeretek enni egy falatot vagy inni egy kortyot, aztán leteszem a párkányra, és utána mosakodom. Megmosom a hajam - a szappant félreteszem, ez fontos. 

Aztán így folytatta:

Az egyetlen trükkös dolog, hogy amikor eszel, próbáld csukva tartani a szád, mert én például szeretek zuhanyozni evés közben, aztán valamilyen oknál fogva ki akarom nyitni a szám és vizet köpködni. 

A színésznő szerint lehetséges, hogy ez azért van, mert a fiai fürdéskor gyakran köpködnek vizet, ő pedig mindig készen áll "megvédeni magát". 

Biel okfejtését sok anyuka üdvözölte: egyetértettek vele abban, hogy így egyszerre több feladatot lát el az ember, nem beszélve arról, hogy zuhanyzás közben végre békében tudnak enni. 

A híresség decemberben már mesélt arról, hogy többek között gabonapelyhet, joghurtot, teát illetve kávét szeret fogyasztani zuhanyzás közben, mert ha ezek közül bármelyik is kiborul, akkor az könnyen lemegy a lefolyón. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek