Starity

Plasztika műtét végeztetésével vádolták meg a The Boys sztárját

2024. január 27. 14:02   |   Szerző: SzilviD

A The Boys sztárját, Erin Moriartyt Megyn Kelly vádolta meg azzal, hogy kés alá feküdt. A színésznő most reagált a vádakra.

hirdetés

Erin Moriarty, aki a The Boys sorozatból lehet a legtöbbeknek ismerős, a The Megyn Kelly Show január 17-i epizódjában került górcső alá. A műsorban az 53 éves műsorvezető a plasztikai sebészetet "társadalmi betegségnek" nevezte, és Moriartyt példaként hozta fel, hogy "megszállottan önmaga hamisított változatává változtatja magát".

Kelly ezután bemutatott egy korábbi képet Moriarty arcáról, és "szép, gyönyörű, természetes lánynak" nevezte, mielőtt egy újabb fotót kommentált volna.

Azt hittem, hogy ez egy mesterséges intelligencia által generált arc... de úgy tűnik, hogy valódi. Ő tette ezt magával

- mondta Kelly. 

Moriarty az Instagramon szólt vissza: 

Ez olyasmi, amire tényleg nem számítottam, hogy meg kell írnom. Mindannyian ki vagyunk téve a zaklatás szintjeinek az életünk során, de ezen elborzadtam, és úgy éreztem, hogy megérdemlek egy másodpercet, hogy foglalkozzak ezekkel a dolgokkal... Hogy kaptam egy üzenetet egy undorítóan hamis, az ironikusan nőgyűlölő kontraproduktív videóról 

- kezdte a posztját. 

A sztár ezután kifejtette, hogy bár Kelly azt állította, hogy egy évvel ezelőtti fotót használt róla, az "előtte" kép "valójában körülbelül egy évtizeddel ezelőtt készült, még mielőtt LEGÁLISAN IHATTAM volna".

Ami az "utána" fotót illeti, Moriarty kijelentette, hogy "aznap sminkeltem magam, és ez egy komoly kontúrozást jelentett, és emlékszem, hogy amikor elmentem, szépnek éreztem magam".

Ezután elárulta, hogy elképesztő gyűlöletet kapott a műsor után, majd még egyszer elővette Kellyt: 

Soha nem tudhatod, hogy valaki min megy keresztül, a közösségi média egy olyan platform, amely nem reprezentálja az egész embert, és ettől függetlenül nincs mentség a közvetlenül hozzám vagy rólam elhangzott szavakra. Szégyelld magad Megyn Kelly. Szégyelld magad Fox News. Azt sugallni, hogy a fényképem azt tükrözi, hogy a nők rossz úton járnak, éppoly hamis, mint az a meggyőződésem, hogy ha lemondasz, jobb lenne a nőknek. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek