Starity

Zokogva borult Taylor Swift nyakába Travis Kelce: hatalmas sikert ért el

2024. január 29. 07:07   |   Szerző: Four

A sportoló nem tudta palástolni, mennyire meghatódott a csapata sikere kapcsán.

hirdetés

A vasárnap igazi örömünnep volt Travis Kelce számára: a sportoló csapata ugyanis legyőzte a Baltimore Ravenst és így február 11-én ők fognak megmérkőzni a San Francisco 49ersszel a Super Bowlon. 

Kelce elképesztően meghatódott, és könnyezve borult szerelme, Taylor Swift nyakába a győzelem után, az énekesnő pedig lelkesen gratulált kedvesének - és erről természetesen számos felvétel készült.

Ahogy Travis legtöbb korábbi meccsét, úgy ezt is tűkön ülve szurkolta végig az énekesnő, ezúttal Cara Delevingne és Keleigh Sperry társaságában. Ha fizikailag nem is, de lélekben biztos ott volt velük Swift másik nagy barátnője, Gigi Hadid. Az énekesnő ugyanis Hadid új márkájának, a Guest in Residence-nek egyik darabját, piros kasmírpulóvert viselt, ami egyben Kelce csapatának színe is.

A Super Bowl szervezői egyébként egyesek szerint már többször is felkérték Taylor Swiftet, hogy énekeljen a félidei műsorban, a híresség azonban rendre elutasította az ajánlatot. Most úgy tűnik, mégis ott lesz a rendezvényen és feltehetően a vip-páholyból fogja élvezni az idei sztárfellépő, Usher előadását. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek