Starity

Diana hercegnő volt komornyikja szerint Károly királynak terve van arra, hogy mikor mond le

2024. január 30. 21:09   |   Szerző: Four

Paul Burrell elárulta, hogy szerinte Károly király nem fog a haláláig uralkodni.

hirdetés

Diana hercegnő volt komornyikja szerint Károly király a néhai édesanyjával ellentétben nem fog a haláláig uralkodni, inkább visszavonul és átadja a trónt a fiának, Vilmos hercegnek.

Paul Burrell, aki 10 évig volt Diana komornyikja, úgy véli, a 75 éves király teljesen más taktikát fog folytatni, mint ami eddig megszokott volt.

Szerintem a király és a királynő 10 évet adnak maguknak uralkodás szempontjából. Szerintem van egy 10 éves tervük. Úgy gondolom, hogy Károly nem akar úgy trónon maradni, hogy közben Európa uralkodói rájöttek, lemondhatnak az örökösük javára és élvezhetik, ahogy átveszik tőlük az irányítást. 

- mondta, majd így folytatta:

A királynő ezt soha nem tette volna meg, mert ő egy másik generáció tagja volt, az egész élete akörül forgott, hogy uralkodó lett. De a király pontosan tudni fogja, hogy mit kell tenni, és Fülöp herceghez hasonlóan azt mondja majd: "Eleget tettem." Aztán olyasmivel foglalkozik, amivel mindig is akart.

Burrell szerint az alattvalók örömmel vennék, ha Vilmos herceg viszonylag fiatalabb korban kerülne trónra:

Szerintem az ország boldog lenne egy új, fiatal királlyal és királynővel, és bezárulna a kör azzal, hogy Diana hercegnő fia uralkodóvá válik. 

A volt komornyik jóslatát valószínűleg az is előidézte, hogy év elején a dán királynő szokatlan módon lemondott a trónról: II. Margit a hátoperációja után, 83 évesen döntött így. 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek