Starity

Nem hinnéd el, milyen vállalkozásba fogott Dwayne Johnson!

2024. március 08. 12:12   |   Szerző: Four

A színész újabb, hollywoodban igen népeszerű bizniszbe fogott, meglepő döntést hozott.

hirdetés

Megint egy újabb sztár, aki szépségápolási brandet alapított, de ezúttal meglepő, melyik híresség csapott bele a beauty bizniszbe: Dwayne Johnson

A színész a héten jelentette be, hogy megalapította a "Papatui" márkát, amely férfiaknak szóló bőr- és hajápolási termékeket forgalmaz, illetve még tetoválást karbantartó krémeket is. 

Johnson elmondása szerint éveken át fejlesztette szakértők segítségével a termékeket, amelyek legfőképpen férfiakat céloznak meg. 

Srácok, már beszélgettünk edzésről, csaló napokról, üzletről, ambícióról, családról, kapcsolatokról, tequiláról - de azt kevesen tudjátok, hogy rengetegen odajönnek hozzám, és halkan megkérdezik, mit használok a bőrömre, milyen szépségápolási tippeket tudnék adni. És ez mindig vicces egy kicsit, mert a bőrápolással kapcsolatos beszélgetések mindig úgy kezdődnek, hogy egy fickó félrevon, és halkan kérdezgetni kezd. Én meg: "Haver, miért suttogsz? Nyugodtan beszélhetünk nyíltan erről."

A Jumanji sztárja még azt is elárulta, hogy az egyik legjobb barátja, Emily Blunt például adott neki egy hasznos tippet: felhívta rá a figyelmét, hogy a tonizálóknak milyen fontos szerepe van az arcápolási rutinban. 

De nem Dwayne az egyetlen a híres színészek és előadók közül, aki ugyanezen a területen vágott bele vállalkozásba: Pharrellnek, John Legendnek, Brad Pittnek és Jared Letónak is vannak sajátmárkás kencéi. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek