Starity

Ezért nem kísérte el Bradley Coopert Gigi Hadid az Oscar-gálára

2024. március 13. 13:01   |   Szerző: Four

A modell végül nem kísérte el színész szerelmét, kiderült, mi volt ennek az oka.

hirdetés

Habár az Oscar-gála előtt felröppent a hír, hogy Gigi Hadid és Bradley Cooper hivatalosan is felvállalják a kapcsolatukat és együtt fognak érkezni az eseményre - végül a színészt az édesanyja, Gloria kísérte el, a modell pedig meg sem jelent a díjátadón. 

Az Us Weekly forrása szerint egyszerű oka volt annak, hogy Hadid nem mutatkozott: utolsó pillanatban elvállalt egy New York-i modellmunkát, és emiatt nem tudott részt venni az ünnepségen. 

Coopert, akit a Legjobb férfi főszereplő kategóriában jelöltek Oscar-díjra (de Cillian Murphy nyerte el a szobrocskát), az est házigazdája, Jimmy Kimmel ki is cikizte a monológjában, mondván túl sokszor kíséri el őt az anyukája a hivatalos eseményekre. 

A Hadid és Cooper rajongói nagyon bíztak abban, hogy a sztárpár az idei gálaszezonban végre hivatalosan is együtt mutatkozik valamelyik eseményen, de hiába fordult nagyon komolyra a kapcsolatuk - csalódniuk kellett a fanoknak. Nem így volt ez Chris Evans és felesége, Alba Baptista esetében, akik a Vanity Fair afterpartiján először jelentek meg egy párként. 

Embed from Getty Images

via Life & Style

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek