Starity

Túl sokat költ Kylie Jenner? Egyesek szerint egyáltalán nem olyan gazdag, mint ahogy mutatja

2024. március 14. 16:04   |   Szerző: Four

Egyesek szerint egyáltalán nem olyan gazdag, mint ahogy azt elhiteti magáról.

hirdetés

Összeesküvés-elmélet született Kylie Jennerről, egészen pontosan a vagyonáról: a híresség egy teória szerint cseppet sem olyan gazdag, mint amilyennek mutatja magát, és csak azért alapít folyamatosan új márkákat, hogy valamivel fenntarthassa a luxushoz szokott életmódját. 

Egy @michelletok nevű felhasználó TikTokon mesélt arról, hogy szerinte mi állhat Jenner "dollármilliárdjainak" hátterében - és az elmélete nagyon népszerű lett. 

Szerintem vannak celebek, akik közel sem annyira vagyonosak, mint ahogy gondoljuk róluk - főleg Kylie Jenner. Nem mintha Kylie a megélhetéséért küzdene - nem hinném, hogy a hajléktalanság szélére került, de szerintem bőven tovább nyújtózik, mint ameddig takarója ér. Ezért fog bele újabb és újabb üzleti vállalkozásokba hetente. 

- mondta. 

Michelle felhozta azt is, hogy Jenner elég nagy lábon él az ingatlanjai és a magángépe fenntartását illetően. 

Tudjátok, mennyibe kerül egy 80 millió dolláros ingatlan fenntartása? Nem csak fizetnie kell a jelzálogot mindegyik ingatlanra, de a kertészt és a birtok gondozását is állnia kell. Emellett ott van a biztonsági rendszer, ami mindhárom háza esetében szükséges. Nem beszélve arról, hogy van egy magángépe - 73 millió dollárért. És ez nem foglalja magába a hozzá tartozó személyzetet és a repülő tárolását. Sok pénzre van szüksége ahhoz, hogy fenntartsa ezt az életszínvonalat, mert folyton túlköltekezik. 

Michelle szerint Kylie valójában nem lelkesedik egyik üzleti projektjéért sem, az egészet azért csinálja, hogy luxusban élhessen. 

Egyik márkája sem a szerelemprojektje, de folyamatosan próbálkozik, hogy melyikre harapnak rá. 

- jelentette ki, utalva ezzel Kylie "Cosmic" parfümjére, "Sprinter" alkoholmárkájára, illetve "Khy" ruhamárkájára. 

Arról pedig már régóta pletykálnak, hogy a híresség szépségmárkája, a Kylie Cosmetics valójában csődbe ment (illetve sokak szerint mindig a régi ötleteit csomagolja szó szerint új köntösbe, és egyáltalán nem újít a branden). 

Ráadásul Jenner még mindig nem tudja eladni a hét hálószobás, tíz fürdőszobás, Travis Scott-tal közös ingatlanját, amelyet 2022 óta árul. 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek