Starity

Ritkán látott szerelmével érkezett az Országúti diszkó premierjére Jake Gyllenhaal

2024. március 20. 15:03   |   Szerző: Four

A színészt a családja és szerelme kísérte el az új filmje premierjére.

hirdetés

Ritkaság, hogy Jake Gyllenhaal a szerelmével, Jeanne Cadieu-val lép a vörös szőnyegre, de most mégis így tett, sőt, a szülei, Stephen és Naomi is elkísérték őt új filmje, az Országúti diszkó premierjére. 

A 43 éves színész és 28 éves kedvese elegáns fekete outfitben mosolygott a kamerák előtt. Először 2021-ben mutatkoztak együtt a The Lost Daughter című film bemutatóján, majd egy évvel később a cannes-i filmfesztiválra érkeztek egy párként. 

Ettől függetlenül Jake nem nagyon beszél a kedveséről: 2021-ben csupán annyit nyilatkozott a magánéletéről, hogy "jó férj és jó apa akar lenni."

Gyllenhaal egyébként elképesztően kigyúrta magát az új filmje kedvéért: az Országúti diszkó új változatában az egykori ketrecharcost, Daltont alakítja, aki elszegődik kidobóembernek egy floridai bárba, miután véget ér profi sportolói karrierje. Dalton hamar összeakasztja a bajszát egy-két vendéggel, ezért aztán egy csapat férfi megfenyegeti őt és a tulajdonost (Jessica Williams), hogy elveszik tőlük a helyet. A filmben többek között az MMA-harcos Conor McGregor is szerepel. 

A színész elmondása szerint sokkal többet kellett készülnie erre a filmre, mint a hasonló állóképességet követelő Mélyütés című produkcióra, amelyben szintén bokszolót alakít - de 10 év elteltével sokkal jobban kellett figyelnie a testére. 

Az Országúti diszkó előzetese ide kattintva látható. 

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek