Starity

Joe Jonas és Sophie Turner versenyt csinált abból, hogy ki lép tovább hamarabb

2024. március 20. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő és zenész exe versenyt csinált a szakításból, mindketten hamar új párt kerestek.

hirdetés

Hat hónappal a szétválásuk bejelentése után Sophie Turner és Joe Jonas már párra is talált, és úgy tűnik, mindketten komolyan gondolják az új kapcsolatukat. 

A Life & Style bennfentese szerint azonban van ennek egy kevésbé romantikus oldala: a színésznő és az énekes "versenyt csinált a szakításból" és most azt próbálják bizonyítani, mennyire hamar továbbléptek. 

Úgy tűnik, hogy van köztük egy kis versengés. Sophie mindenkinek elújságolja, hogy mennyire szerelmes. Joe pedig meggyorsítaná a válást. Ő szeretne előbb újraházasodni, ez nem kérdés. 

- mondta az illető. 

Hetekkel azután, hogy Joe síelni ment modell szerelmével, Stormi Bree-vel, Sophie is kiposztolt síelős fotókat új választottjával, Peregrine Pearsonnal. 

Aztán Sophie hivatalosan is felvállalta Pearsont, Joe pedig meghívta Stormit, hogy csatlakozzon hozzá a Jonas Brothers turnéjának ausztrál állomásaira. 

A Trónok harca sztárja és a zenész között minden jel szerint csak látszólag lett békés a viszony: most megint megszakadtak köztük a tárgyalások és már csak arra várnak, hogy végre mondják ki a válást. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek