Starity

Jennifer Lopez féltékeny Ben Affleck és Sofía Vergara barátságára?

2024. március 22. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Ben Affleck és Sofía Vergara régóta jó barátságot ápolnak, de úgy tűnik, hogy Jennifer Lopez nem örül ennek a jó viszonynak.

hirdetés

A féltékeny Jennifer Lopez kiakadt a férjére, Ben Affleckre a frissen szinglivé vált színésznő, Sofía Vergara miatt - tudta meg a RadarOnline.com.

Vergara hét év házasság után szeptemberben elvált Joe Manganiellotól, azóta pedig hivatalosan a szinglik táborát erősíti. A bennfentesek szerint Lopeznek elege van abból, hogy férje sok időt tölt Vergarával. 

Jennifer közel áll Sofíához - de ez nem jelenti azt, hogy szeretné, ha a férje csorgatná utána a nyálát

- mondta egy bennfentes a National Enquirernek.

A forrás szerint Affleck rajong Vergara iránt, még a 2013-as Golden Globe-gálán barátkoztak össze, ez a barátság pedig féltékennyé teszi Lopezt. Affleck tovább rontja a helyzetet azzal, hogy gyakran könyörög a feleségének, hogy fussanak össze Vergarával, akit Justin Saliman ortopéd sebésszel láttak randizni.

Nincs bizonyíték arra, hogy Affleck és Vergara között valaha is több lett volna, mint barátság, de Lopez nehezen bízik meg a párjában a korábbi bántalmazó kapcsolatai miatt. Az új dokumentumfilmjében, a The Greatest Love Story Never Toldban őszintén beszélt erről. 

Voltak olyan emberek az életemben, akik azt mondták, hogy 'szeretlek', aztán nem tettek olyan dolgokat, amelyek valahogyan összhangban voltak a 'szeretet' szóval. El kell érned a mélypontot, ahol olyan kellemetlen és fájdalmas helyzetekbe kerülsz, hogy végül azt mondod: »Nem akarom ezt többé«

- mondta a dokumentumfilmben.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek